Dakonderhoud; Dakreparatie;

Kwaliteit op hoogte

De dakwerkzaamheden van Michel’s Dak

De dakdekker van Michel’s Dak gaat voor u aan de slag in de regio Roermond. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van dakwerkzaamheden, maar er is nog veel meer mogelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan 06 - 22 478 586 of stuur een bericht.

Dakrenovatie; Dakonderhoud; Dakreparatie;

Dakrenovatie

Bent u nog tevreden met het dak op uw huis? Zorg ervoor dat u er zo lang mogelijk van blijft genieten. Met een kleine of grondige dakrenovatie kan uw dak vaak nog jaren mee.

Een greep uit de werkzaamheden

  • het aanbrengen van boeiboorden in verschillende varianten en kleuren
  • het aanbrengen van nieuw dakbeschot
  • het uitvoeren van herstelwerkzaamheden
  • het verhogen van de dakopstand in verband met eventueel aanbrengen van dakisolatie
Dakwerkzaamheden; Dakbedekking;

Lood- en zinkwerk

Ook voor al uw lood- en zinkwerken staat Michel's Dak voor u klaar. Zoals het leveren en aanbrengen of onderhoud van lood en zink aan uw huis.

Toepassingen van lood- en zinkwerk

  • zowel standaard als maatwerk goten
  • roeven- en felsdaken
  • afdekkappen
  • gevelbekleding
  • hemelwater afvoerpijpen
  • bekleding van dakkapellen

Platte daken

EPDM-folie

EPDM-folie is een rubberfolie dat onder meer wordt toegepast bij duurzaam bouwen, vanwege de geringe belasting op het milieu. Het is bijzonder en blijvend elastisch. De folie wordt uit één stuk in de benodigde vorm gemaakt. EPDM-folie heeft een verwachte levensduur van minstens 40 jaar. Het is bitumen-ozon- en Uv-bestendig. Ook de zure regen, de meeste door de industrie veroorzaakte (lucht) verontreiniging en de normale op bouwwerken voorkomende chemische en biologische invloeden hebben geen vat op EPDM. EPDM-folie kan verlijmd of losliggend geballast met dakgrind worden toegepast.

Bitumineuze dakbedekking

Op platte en licht hellende daken wordt meestal een bitumineuze dakbedekking toegepast. Dit materiaal is duurzaam en in verschillende varianten te verkrijgen. De dakbedekking kan mechanisch of losliggend met of zonder leislag aangebracht worden. De verwachte levensduur varieert van 10 tot 30 jaar, afhankelijk van het gekozen materiaal, de dakconstructie en het onderhoud.

Pannendaken

Een pannendak gaat helaas niet eeuwig mee. De dakpannen zijn onderhevig aan slijtage en kunnen te maken krijgen met stormschade, vocht of schimmel.

Michel’s Dak vervangt kapotte dakpannen of legt een compleet nieuw dak. Dan weet u zeker dat u weer jarenlang beschermd bent tegen weer en wind.

Boeiboorden

Aan de onderkant van uw dak bevinden zich boeiboorden, of dakrandpanelen. Deze kunnen van hout, kunststof of plastisol zijn en worden geleverd in diverse kleuren. Boeiboorden worden vaak gebruikt voor het afwerken van dakranden, dakkapellen en bekleding omdat het duurzaam is en de prijs-kwaliteitsverhouding zeer gunstig. Michel’s Dak levert, plaatst en vervangt de boeiboorden ook bij u thuis.

Velux dakraam

Met de dakramen van Velux brengt u zon, licht en lucht in uw woning. De dakvensters zijn in vele verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar. Hierdoor kunt u op nagenoeg ieder hellend dak een dakvenster laten aanbrengen en eventueel door ons laten aftimmeren aan de binnenzijde.

Dakkapellen

Met een dakkapel op uw woning vergroot u de effectieve ruimte van uw woning. Zo tovert u een donker rommelzolder om in een lichte hobbykamer. Onze dakkapellen worden ter plaatse vervaardigd en zijn in verschillende modellen en met diverse materialen te realiseren.